Merkittävä talotekniikkatoimija Metropolian kumppaniksi

18.02.2019

Kuvassa Assemblinin toimitusjohtaja Magnus Eriksson yhdessä Metropolian toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkolan kanssa.

Talotekniikan moniosaaja Assemblin Oy ja Metropolia tiivistävät yhteistyötään 18.2.2019 solmitun työelämäyhteistyösopimuksen myötä.

Yhteistyön päämääränä on edistää molempien osapuolten asiantuntemusta, tarjota erilaisia harjoittelu- ja yhteistyömahdollisuuksia kuten mm. projektitoimeksiantoja, asiantuntijaluentoja ja yritysvierailuja, sekä tukea Assemblin Oy:n toiminnan kehittämistä opinnäytetöiden, innovaatioprojektien ja hankeyhteistyön keinoin.  

”Assemblin on sitoutunut strategiassaan palkkaamaan nuoria tekijöitä niin että tulevaisuuden tekijät pääsevät heti kiinni työelämään innostavassa ja ohjatussa työympäristössä. Talotekniikka-ala on muuttumassa ja haluamme tarjota opiskelijoille tietotaitoja sekä tietysti itse pysyä ajan tasalla alamme viimeisimmästä tuulista innovatiivisten opiskelijoiden avulla. Odotan innolla yhteistyötämme Metropolian kanssa", kertoo Assemblinin toimitusjohtaja Magnus Eriksson.

”Yhteistyö Assemblinin kanssa avaa LVI- ja sähköisen talotekniikan sekä automaatiotekniikan opiskelijoille harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja sekä tuo rakennusautomaatioon ja kiinteistöjen energianhallintaan liittyvää osaamista opetukseen ja Tieto-ohjatun rakentamisen innovaatiokeskittymään”, kommentoi Jorma Säteri, Metropolian Kiinteistö- ja rakennusalan osaamisaluepäällikkö.

Lisätietoja

Markku Leino
lehtori, asiakkuusvastaava, Kiinteistö- ja rakennusala
Metropolia Ammattikorkeakoulu
etunimi.sukunimi@metropolia.fi
p. 040 687 2624 

 

Tiedote
Sirpa Rutanen
Metropolian viestintäpalvelut


Metropolian puhelinnumeroihin muutoksia 2.9.2013 alkaen

Metropolian vaihteen uusi numero on 09 7424 5000. Vanhat 020-alkuiset numerot ovat poistuneet kokonaan käytöstä. Metropolialaisten matkapuhelinnumerot säilyvät ennallaan.Uudet numerot voi tarkistaa verkkosivuiltamme....

Lue lisää