Teknisen tukkukaupan Ahlsell Oy ja Metropolia yhteistyöhön

15.11.2019

Kuvassa takana Metropoliasta Jorma Säteri ja Tiina Aalto. Edessä vasemmalta Ahlsellin henkilöstöjohtaja Anna Saksi ja Metropolian toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola.

Pohjoismaiden johtava teknisen kaupan ammattilainen Ahlsell Oy ja Metropolia Ammattikorkeakoulu tiivistävät yhteistyötään 7.11.2019 solmitun työelämäyhteistyösopimuksen myötä. Yhteistyön tavoitteena on muun muassa tarjota Metropolian opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia tutustua Ahlsellin toimintaan, jakaa yhteistä asiantuntemusta ja tehdä tutkimus- ja kehitysyhteistyötä sekä lisätä molempien osapuolten vaikuttavuutta yhteisen viestinnän keinoin.

Ahlsellin henkilöstöjohtaja Anna Saksi iloitsee sopimuksen tuomista monipuolisista yhteistyömahdollisuuksista opiskelijaprojektien, opinnäytetöiden ja työharjoitteluiden muodossa.

”Kumppanuustoimintamalli on hieno tapa edistää yrityksen ja oppilaitosten välistä yhteistyötä. Yhteistyö on parhaimmillaan aito win-win-win -tilanne opiskelijalle, oppilaitokselle ja yritykselle. Haluamme tarjota opiskelijoille eri vaihtoehtoja tutustua työelämään ja toimintaamme ja vieläpä mahdollisimman laadukkaasti ja tavoitteellisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi hyvien resurssien takaamista opiskelijalle, olipa kyse sitten työvälineistä tai työn ohjauksesta”, kuvailee Anna Saksi.

Anna Saksin mukaan oppilaitosyhteistyö on Ahlsellille varsin uusi asia.
”Haluamme lähteä liikkeelle harkitusti, pienin, mutta varmoin askelin. Tavoitteenamme on lisätä Ahlsellin sekä koko teknisen tukkukaupan toimialan tunnettuutta.”

Metropolian Kiinteistö- ja rakennusalan harjoitteluinsinööri Tiina Aalto uskoo, että kumppanuussopimus luo puitteet monipuoliseen yhteistyöhön.

”Yritysten näkökulma koulutuksen ja tutkimus- ja kehitystoiminnan kehittämiseen on meille olennaisessa roolissa. Odotamme innolla tästä syntyviä, molemmille tahoille merkityksellisiä kehittymissuuntia.”

Lisätietoja

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Tiina Aalto
+358 50 349 2145
etunimi.sukunimi@metropolia.fi

Ahlsell Oy
Anna Saksi
+358 40 708 3636
etunimi.sukunimi@ahlsell.fi


Metropolian puhelinnumeroihin muutoksia 2.9.2013 alkaen

Metropolian vaihteen uusi numero on 09 7424 5000. Vanhat 020-alkuiset numerot ovat poistuneet kokonaan käytöstä. Metropolialaisten matkapuhelinnumerot säilyvät ennallaan.Uudet numerot voi tarkistaa verkkosivuiltamme....

Lue lisää