Muut koulutukset -
jatkuva oppiminen

Vahvistamme voimakkaasti jatkuvan oppimisen mahdollisuuksia, muotoja, palveluita ja vaihtoehtoja. Tarjoamme yksilöllisiä oppimisen ratkaisuja ja osaamisen uudistamista tukevia palveluita elämän eri tilanteissa. Lue lisää jatkuvan oppimisen palveluista

Sinulla on käytössäsi AMK- ja ylempien AMK-tutkintojen lisäksi monia muita koulutusmahdollisuuksia.  Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto alta tai tutustu AMK- ja ylempiin AMK-tutkintoihin ja niihin hakeutumiseen

Ota rohkeasti yhteyttä!

Vastaamme mielellämme koulutuksia koskeviin kysymyksiin!

 p. 040 17 85 200

palveluneuvoja metropolia fi 

 • Katja, Paula, Sofia, Johanna ja Eeva

Jatkuva oppiminen

Työelämän nopeat muutokset, korkean osaamistason tehtävien lisääntyminen, digitalisaatio ja teknologian kehittyminen muuttavat ihmisten osaamistarpeita. Osaamistarpeisiin vastaaminen edellyttää ihmisten jatkuvaa osaamisen kehittämistä.

Vahvistamme ja monipuolistamme jatkuvan oppimisen palveluita tarjotaksemme erilaisia polkuja kouluttautumiseksi ja osaamisen kehittämiseksi. Erityisesti panostamme ura-, ohjaus- ja rekrytointipalveluihin.  

 • Opetusharjoitteluun

  Tule opetusharjoitteluun terveysalalle! Tarjoamme ohjausta ja tukea, monipuolisen oppimisympäristön ja kehittämisorientoituneen ilmapiirin.

  Lue lisää opetusharjoittelusta

 • Musiikin harjoitusoppilaaksi

  Musiikkipedagogi-opiskelijamme tarvitsevat opinnoissaan harjoitusoppilaita. Opiskelijat toimivat kokeneiden opettajiensa avustuksella harjoitusoppilaiden soiton-, laulun- tai yhtyeopettajina.

  Lue lisää musiikin harjoitusoppilaista

Katso myös AMK- ja ylempiin AMK-tutkintoihin johtavat koulutukset

Jatkuva oppiminen Twitterissä

Jatkuvasta oppimisesta vastaava päällikkö

Taru Ruotsalainen.

Taru Ruotsalainen
Täydennyskoulutus- ja yrityspalvelut
p. 050 370 1878
taru.ruotsalainen metropolia fi