Karamalmin kampus - Älykkäiden ratkaisujen kehittäjäkampus

Uusi Älykkäiden ratkaisujen kehittäjäkampus avattiin Karamalmille Espooseen 22. elokuuta 2019. Metropolian suljetun Leppävaaran kampuksen toiminnot siirtyvät Karamalmin kampukselle osoitteeseen Karaportti 2 vaiheittain 2019-2020.

Syyslukukauden 2019 kampuksella opiskelevat ensimmäisen vuoden tieto- ja viestintätekniikan opiskelijat. Muiden opiskelijoiden oppiminen järjestetään syyslukukauden 2019 ajan poikkeusjärjestelyin mm. Myyrmäen ja Myllypuron kampuksilla ennen Karamalmin tiloihin muuttoa. Kampuksen varsinaisten tilojen muutostyöt alkavat syys-lokakuussa.

ICT-kampuksella Espoossa ollaan ykkösiä, ei nollia. Kampukselta on hyvät yhteydet yrityksiin ja maailmalle. Täällä projektina on luoda huomisen ratkaisuja älykkään teknologian ja prosessien johtamisen avulla.

Lue lähemmin kampuksen taustatilanteesta:

Espoossa sijaitsevalla kampuksella opiskellaan tieto- ja viestintätekniikan (ICT) ja tuotantotalouden tutkinto-ohjelmissa.

Älykkäiden ratkaisujen kehittäjäkampuksella Espoossa on noin 2 500 opiskelijaa ja henkilöstöä 100.

Näin löydät perille Karamalmin kampukselle

Karamalmin kampus sijaitsee Espoon Karamalmilla osoitteessa Karaportti 2

  • Turuntien ja Kehä II:n risteyksen itäpuolella
  • Leppävaarasta vajaat 4 kilometriä länteen
  • Keran rautatieasemalta reilu kilometri eli vartin kävelymatka pohjoiseen
  • Leppävaarasta on hyvät bussiyhteydet kampukselle mm. bussit lännen suuntaan 532, 224, 225, 227, 235, 236, 238, 239. Helsingin keskustasta junat A ja U tuovat Leppävaaraan. Katso ajantasaiset juna- ja bussireittien aikataulut HSL:n reitti- ja aikataulupalvelusta
  • Lentoasemalle on matkaa noin 22 km: autolla noin 22 minuuttia.

Lisätietoja

Simo Hoikkala.

Kampushankkeen projektijohtaja
Simo Hoikkala
p. 050 366 0545
simo.hoikkala metropolia fi


Nykyiset toimipisteet

Metropolialla on nyt 8 toimipistettä pääkaupunkiseudulla eli Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Lähivuosien aikana toiminta tiivistyy neljään kampukseen, Arabianrantaan, Karamalmiin, Myyrmäkeen ja Myllypuroon. Tutustu nykyisiin toimipisteisiin.


Oppiva Espoo.
Intelligent Community Forum.

Espoo Innovation Garden – maailman älykkäin yhteisö 
kansainvälinen Intelligent Community Awards 2018 -kilpailu