• Euroopan aluekehitysrahasto ja Euroopan sosiaalirahasto – Euroopan unioni.
  • Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020.
  • 6Aika-strategia.
    Uudenmaan liitto - Nylands förbund.

Tervetuloa ilmoittautumaan Metropolian innovaatiopolulle!

Ilmoittaudu mukaan tällä verkkolomakkeella!

Mikä?

Innovaatiopolku on innovaatioympäristö, jossa kehitetään älykkään palveluasumisen digitaalisia innovaatioita ideasta yritykseksi yhteistyössä monialaisen tiimin ja valmentajien kanssa.

Innovaatiopolku on osa vuosien 2017–2018 MINNO-innovaatioprojektitoimintaa, (Minno 2.0, Ketterä kokeilu). Innovaatiopolulla voit suorittaa innovaatioprojektisi uudella tavalla. 

Kenelle Innovaatiopolku on suunnattu?

Erityisesti tämä on Sinulle, jos olet Kiinteistö- ja talorakennuksen, Liiketalouden, Tietoverkko ja IT:n, Sosiaali- ja terveyden, Hyvinvointiteknologian tai Kulttuurituotannon opiskelija tai Vestonomiopiskelija.

Innovaatiopolku on avoin myös kaikille muille aiheesta kiinnostuneille, intohimoisille digitaalisten tuotteiden, palveluiden, toimintamallien ja -järjestelmien muotoilijoille, koodareille ja markkinoijille ja tietysti käyttäjille.

Innovaatiopolku tarjoaa innovaatioympäristön, jossa voit kehittää, rikastaa ja hyödyntää innovaatio-kyvykkyyttäsi, muokata älykkään palveluasumisen innovaatioita ideasta yritykseksi, tehdä monialaista yhteistyötä muiden opiskelijoiden ja asiantuntijoiden kanssa ja muodostaa verkostoja. Samalla se vahvistaa yrittäjämäistä ajatteluasi.

Voit tulla mukaan oman idean kanssa tai ilman.

Innovaatioiden kehittämistoiminnan ja oman innovaatiokyvykkyyden tunnistaminen ja kehittämishalu sen sijaan on välttämätön edellytys.

Miksi pitäisi osallistua?

Innovaatiopolulla Sinulla on mahdollisuus suorittaa oman OPSin opintoja seuraavasti

  • 10 op (MINNO)
  • TKI-opinnot 10 op ja opinnäytetyö 15 op
  • Vapaavalintaiset opinnot 15 op + Projektiopintoja x op

Innovaatiopolku on innovaatiokyvykkyyden vahvistamisympäristö, innovaatioiden kehittämisympäristö ja uusien yritysten perustamisympäristö.

Milloin pääsen mukaan?

Ilmoittautuminen on auki nyt. Ilmoittautumisen deadline on 15.1.2018. Kick off pidetään 6.2.2018 ja päätösbileet 30.5.2018. Ilmoittaudu mukaan tällä verkkolomakkeella!

Valituille ilmoitetaan erikseen joulukuun aikana. Innovaatiopolku toteutetaan kevään 2018 aikana yhteistyössä Metropolian yrityskiihdyttämö Turbiinin, Helsingin kaupungin Elinkeino-osaston, Helsingin kaupungin NewCo-yrityskiihdyttämön sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Minulla on kysyttävää, keneltä saan lisätietoja?

Lisätietoja antaa yliopettaja toini.harra metropolia fi  p. 040 334 6102

Lue lisää Metropolian innovaatioprojekteista.